Rafał Pałka Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Czy znacie jakieś sklepy piwowarskie, które wysyłają za granicę w przyzwoitych cenach? Pytałem w dwóch i przesyłka do 30 kg kosztuje w granicach 100 PLN. Może któryś sklep ma lepiej podpisaną umowę z firmą kurierską. Mi konkretnie chodzi o Węgry gdzie aktualnie mieszkam ale pewnie wygląda to podobnie w przypadku całej UE. Dodam, że na Węgrzech jest pustynia w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zobacz na stronie www.sendfast.pl z tego co wiem mają wysyłkę do Węgier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał Pałka Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 57 zł. To już znacznie lepiej niz 100. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łyskacz Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Dodam, że na Węgrzech jest pustynia w temacie. rób rozeznanie rynku, bierz kredyt i otwieraj sklep Pomysł na biznes jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sredstvom Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Jó napot kívánok, barátom! :-) Swojego czasu zastanawialem sie nad zamowieniem z CP i dostawa do siebie do Austrii, to tez wyszlo cos ok. 80 PLN. Plus ewentualna doplata za dowoz do "osad wysokogorskich", co mnie na szczescie nie dotyczylo. Jednak zrezygnowalem z takiej opcji, taniej wtedy nic nie znalazlem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi