ts7600 Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Witam, W niemieckich sklepach można kupić gotowy/ fabryczny kegerator. Bardziej dla osób, które nie chcą/ nie mogą wykonać coś takiego samemu. http://www.saturn.de/de/product/_exquisit-bk160-1059142.html Koszt takiego urządzenia to 300-350 euro. Nie widziałem tego osobiście ale wygląda ok. Może ktoś z kolegów widział/użytkował coś takiego i może podzielić się wrażeniami. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b.dawid Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Widziałem coś takiego w browarze "Markowy" w Hajnówce. Jak byłem to właściciel dopiero uzbrajał. Ale miał zamiar to dość mocno eksploatować. Jeśli masz konto na fb, znajdź profil browaru i napisz pw. To mały browar głównie obsługiwany przez właściciela, więc z pierwszej ręki się dowiesz jak sprzęt się sprawuje. Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ts7600 Opublikowano 10 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Dzieki wielkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi