BialY Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Witam. Moi drodzy spotkał się ktoś kiedyś z fermentorem stożkowym o podstawie z kwadratu a nie okręgu? Miało by to szansę zadziałać czy może są jakieś przeciwwskazania? Zastanawiam się czy nie zrobić czegoś takiego bo jednak wykonanie sporo prostsze niż walcować blachę. Dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czujnik Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Witam. Moi drodzy spotkał się ktoś kiedyś z fermentorem stożkowym o podstawie z kwadratu a nie okręgu? Miało by to szansę zadziałać czy może są jakieś przeciwwskazania? Zastanawiam się czy nie zrobić czegoś takiego bo jednak wykonanie sporo prostsze niż walcować blachę. Dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam. Witam Też kiedyś o tym myślałem ale po głębszych przemyśleniach zarzuciłem projekt ze względu na trudne mycie w miejscach łączenia blach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 dużo więcej spawania, chyba że z jednego arkusza i zaginany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BialY Opublikowano 26 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Hmmm bardziej mnie interesuje czy są jakieś przeciwwskazania natury technicznej. Chodzi o to czy będzie działał tak jak walcowy. Kwestie wyprodukowania tego nie są dla mnie zbyt ważne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi