DrummerBeer Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Warka #9 Goldenale 11Blg Słody Pale ale malteurop - 3,7 kg Weyermann - Carapils - 0,4 Zacieranie 68°C -60 min 75°C - 5min Chmielenie - 60 gotowanie 60min- Admiral 10g 20 min- Minstrel Challenger East Kent Goldings po 10g 0 min -Minstrel Challenger East Kent Goldings po 10g na zimno na 3 dni Minstrel Challenger East Kent Goldings po 10 g Drożdże Mangrove Jack's M27 Belgian Ale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skajo Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Nie ten dział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się