mirfak Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Witam, piwo warzę, z przerwami, od 2009 roku. Dostępność i ceny piw kwaśnych sprowokowały mnie do własnej produkcji. Moje pierwsze, to piwo w stylu flandryjskim. 17 plato. Dzisiaj zlane na cichą. Cześć z płatkami, a reszta bez niczego. Wysłano z Commodore 64 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirfak Opublikowano 22 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Chłodzenie porteru bałtyckiego (23 brix) Wysłano z Commodore 64 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirfak Opublikowano 19 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Czy zapach jakby kiszonej kapusty z rurki fermentacyjnej w trakcie fermentacji piwa flandryjskiego powinien wywoływać niepokój? Dodam, że piwo fermetuje na blendzie red roeselare od 6 tygodni. Wcześniej nadfermentowany S-33. Wysłano z Commodore 64 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirfak Opublikowano 1 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Porter rozlany. Wysłano z Commodore 64 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się