Jump to content

Browar Hula-Hop


Recommended Posts

Witam,

piwo warzę, z przerwami, od 2009 roku. Dostępność i ceny piw kwaśnych sprowokowały mnie do własnej produkcji.

Moje pierwsze, to piwo w stylu flandryjskim. 17 plato. Dzisiaj zlane na cichą. Cześć z płatkami, a reszta bez niczego.6a0c0a2773acade7c70480eece18bc4a.jpg

 

Wysłano z Commodore 64

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Czy zapach jakby kiszonej kapusty z rurki fermentacyjnej w trakcie fermentacji piwa flandryjskiego powinien wywoływać niepokój? Dodam, że piwo fermetuje na blendzie red roeselare od 6 tygodni. Wcześniej nadfermentowany S-33.

 

Wysłano z Commodore 64

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.