dpiast Opublikowano 23 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 (edytowane) Znalazłem coś takiego jak aromat ekstraktu chmielu rozpuszczony w glikolu. Zastosowanie ma to do zwiększenia aromatu (bez goryczki). Dodaje się go przed butelkowaniem. Ktoś to stosował? Żadnej konkretnej informacji i opinii na necie nie znalazłem. Pozdrawiam. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Edytowane 23 Listopada 2016 przez dpiast Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIE_GRAC_W_GRY_WIDEO Opublikowano 23 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 (edytowane) a po co to, sama chemia, odradzam mocno. sypnij więcej chmielu i będzie banglać Edytowane 23 Listopada 2016 przez LUBIE_GRAC_W_GRY_WIDEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dpiast Opublikowano 23 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Pytam bardziej z ciekawości niż z chęci użytkowania. Podobno ekstrakt jest naturalnym wyciągiem z chmielu. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 23 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 a po co to, sama chemia, odradzam mocno. sypnij więcej chmielu i będzie banglać podaj mi rzecz która nie jest chemią ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jkx6 Opublikowano 23 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 a po co to, sama chemia, odradzam mocno. sypnij więcej chmielu i będzie banglać podaj mi rzecz która nie jest chemią ? Fizyka xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dpiast Opublikowano 23 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Czyli nikt nie stosował? No to jutro ja kupie i kilka butelek doprawię dla testu. Dam znać co i jak. Pozdrawiam Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaras Opublikowano 23 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Twojbrowar ma, testowałem cascade ale tyle dałem chmielu na hop stand że sam nie wiem. Ale pachnie świetnie rozsmarowany w palcach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dpiast Opublikowano 23 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 No właśnie u nich chce kupić tylko że Citre. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raban19 Opublikowano 23 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 No właśnie u nich chce kupić tylko że Citre. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Daj znać jakie będą efekty. Też jestem ciekaw co z tego będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dpiast Opublikowano 23 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Bardzo chętnie podzielę się co i jak. Pozdrawiam Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysy ĄĘ Opublikowano 23 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Dodawałem aromat "citrussy" do 2 lub 3 piw. Osobiście nie wyczuwam efektu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi