camilos Opublikowano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Właśnie zapowiadali nowy program, w którym odwiedzać będą amerykańskie browary kraftowe http://programtv.onet.pl/tv/olly-smith-na-piwnym-szlaku-179477 Emisja w czwartek 15.12. O 21:30. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 16 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Oglądał ktoś? Bo mimo ustawionego przypomnienia przegapiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 17 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Trafiłem na końcówkę gdzie odwiedzał Las Vegas. W tym Banger Brewery. Degustowal trzy piwa: koelsha z kawą, jakieś arbuzowe ale i black IPA. Ten Olly to jakiś mało zorientowany gość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buniek80 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 ja oglądałem, jak dla mnie to mało informacji z poszczególnych browarów, program zrobiony po łebkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 24 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 W kolejnym odcinku odwiedzał Oregon, w tym portlandzki Cascade Brewing specjalizujący się w piwach kwaśnych. Ciekawa wycieczka, ale mało treści. Potem był w Pelican Pub and Brewery, który znany jest z foodparingu piwnego. Browar na plaży. Też nie oglądałem całego odcinka. Było coś o jakimś festiwalu piw, ale dalej uważam że to dyletant. Cienki przy wielu kulinarnych tuzach a piwnie do Jaksona lata świetlne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 24 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 Też oglądałem. Faktycznie takie sobie, z naszego punktu widzenia mało treściwe, dla laika dowiedzieć się co można dodać do piwa może być interesujące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi