511201 Opublikowano 14 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Dziękuję. Dostępne kolejne sztuki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
511201 Opublikowano 27 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 Up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
511201 Opublikowano 11 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siena Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Bardzo polecam usługi forumowicza. Kilka wiadomości wiadomości w celu ustalenia warunków technicznych, wpłata w sobotę, a w dniu dzisiejszym odbiór z paczkomatu. Nie mogę się już odczekać pierwszego chlodzenia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
511201 Opublikowano 27 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Dostępne kolejne sztuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiorro Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Również bardzo polecam forumowicza. Ekspresowa realizacja, chłodnica chłodzi jak ta lala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
511201 Opublikowano 3 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Dostępne kolejne sztuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qNik Opublikowano 6 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 (edytowane) Polecam forumowicza, szybka realizacja, chłodnicę testuję w weekend , ale wygląda, że wszystko jak najbardziej w porządku Edit: Powiem tak, schłodziło tak szybko, że nie zdążyłem pobrać próbki do pomiaru blg (chciałem 20'C), ponieważ się trochę zagapiłem. 100'C do 16'C w 10 czy 15 minut. Temp. wody w kranie koło 12'c. Edytowane 12 Lutego 2019 przez qNik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
511201 Opublikowano 14 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Dostępne kolejne sztuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
511201 Opublikowano 21 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankasper Opublikowano 21 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Serdecznie polecam. Redukcja czasu chłodzenia o połowę w stosunku do chłodnicy dołączonej do kociołka coobra. Szybka realizacja i wysyłka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
511201 Opublikowano 28 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Dostępne kolejne sztuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
511201 Opublikowano 11 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 Up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
511201 Opublikowano 18 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
511201 Opublikowano 23 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Up. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek 05 Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Witam serdecznie,czy jest jeszcze możliwość zamówienia chłodnicy pod gar 30 l. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
511201 Opublikowano 24 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Tak poprosze o lontakt na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romanista Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Pozwole napisac sobie krotka recenzje, sam przed zakupem mialem watpliwosci. Krotko mowiac bardzo polecam. Szybki kontakt, ekspresowa wysylka, produkt zgodny z opisem. Z uwagi na fakt, ze raczej jestem srednim majsterkowiczem, polecam, zeby uwzglednic i zaplanowac koniecznosc zakupu przejsciowek i podlaczenia doplywu/odplywu wody. Szybkosc? Wode puscilem powoli, moze na pol gwizdka, moze mniej - temperatura spadala w oczach. Myslalem, ze moze ponizej 40' tempo spadnie. Nic z tych rzeczy. Mozna powiedziec, ze az delikatnie za bardzo schlodzilem. Wiem, zeby przy kolejnej lepiej pilnowac Wykonanie solidne. Oczywiscie mozna sie bawic i samemu zrobic, mozna pomyslec o prowadnicach i wiekszym ustabilizowaniu, mozna meczyc sie samemu, ale po co? Dobra cena, mniej nerwow i zaoszczedzony czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 I ja dorzucę swoją opinię. O świetnym kontakcie i błyskawicznej wysyłce nie ma się co rozpisywać, bo temat załatwiony wzorowo. Co do konstrukcji to stwierdzam tylko jedno: DLACZEGO TAK PÓŹNO ?? Jak kolega wyżej napisał schładza w oczach. Miałem z 5 fermentorów do mycia. Myślę sobie nałapie ciepłej wody i starczy. A gdzie tam... Ledwo w 4 nalałem po ok 8-10l, a w garze temperatura spadła do około 30°C Drugie tyle wody zleciało już do zlewu schładzając do 17°C Jednym słowem nie zastanawiać się i brać, bo inny komfort warzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiczuk Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Czy są w tej chwili są dostępne chłodnice? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
511201 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Tak poproszę o priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
511201 Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Dostępne kolejne sztuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek 05 Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Witam i ja dołożę swoje pięć groszy,wczoraj właśnie testowałem pierwszy raz chłodnicę i muszę wam powiedzieć że obawiałem się tego że te wszystkie opowieści jak to szybko schładza to bzdury,ale to jest prawda do temp.60st.schlodzila w zaledwie 3 minuty a do 18 st.w 14minut rewelacja.Polecam wszystkim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaniutek Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 A do 13? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
511201 Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Dostępne kolejne sztuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi