redachtor Posted February 13, 2010 Share Posted February 13, 2010 ... stworzone z nagłego natchnienia, w czasie dzisiejszego warzenia. Nie jest to nic powalającego, do pięt nie dorasta zautomatyzowanym kadziom warzelnianym i uczonym dysputom na temta wydajności chłodnic płytowych. Ale mnie ucieszyło i może się komuś przyda. Bierymy taki zwykły spożywczy termometr elektroniczny, co to na allegro za naście złotych chodzi (używam do monitorowania teperatury fermentacji), przeplatamy go przez standardowe mieszadło piwowarskiej, mocujemy wyświetlacz do wypłaszczenia rączki mieszadła na samej górze (ja zrobiłem to sznurkiem, bo miałem pod ręką, ale taśma przezroczysta sprawdziła by się pewnie lepiej) i hulamy. Zmontowanie zestawu zajmuje z minutę, rozebranie tak samo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now