redachtor Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 ... stworzone z nagłego natchnienia, w czasie dzisiejszego warzenia. Nie jest to nic powalającego, do pięt nie dorasta zautomatyzowanym kadziom warzelnianym i uczonym dysputom na temta wydajności chłodnic płytowych. Ale mnie ucieszyło i może się komuś przyda. Bierymy taki zwykły spożywczy termometr elektroniczny, co to na allegro za naście złotych chodzi (używam do monitorowania teperatury fermentacji), przeplatamy go przez standardowe mieszadło piwowarskiej, mocujemy wyświetlacz do wypłaszczenia rączki mieszadła na samej górze (ja zrobiłem to sznurkiem, bo miałem pod ręką, ale taśma przezroczysta sprawdziła by się pewnie lepiej) i hulamy. Zmontowanie zestawu zajmuje z minutę, rozebranie tak samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się