tasior19 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Witam, mam pytanie czy ktoś mial do czynienia z poniższym garnkiem lub podobnym? Zastanawiam sie nad kupnem zwykłego 30l garnka z nierdzewki lub takiego "ztuningowanego" pod domowe piwko...:) http://allegro.pl/garnek-30l-zacierno-warzelny-piwo-domowe-i6638899291.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 No jak on ma takie wypasy jak "trzy nuszki stabilizacyjne" to musi być niezły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 16 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 W Reykjaviku to wypatrzyłeś czy reklamujesz aukcję? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasior19 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Dr2: 1:0 dla CIebie ahahah chodziło mi bardziej o grubość dna itp względem "normalnych" garnków anteks: cena zwykłega 30l garnka tutaj to ok 1600zł więc każdy sprzęt lepiej z PL sprowadzić paczka niedroga a zmieścisz dużo... i nie reklamuje a pytam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemas.IE Opublikowano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 "trzy nuszki" mistrzostwo świata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajaszcze Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 (edytowane) A ja mam pytanie z innej beczki. Czy ktoś już próbował zrobic gar z beczki 200l po spozywce. Niebieskiej lub zielonej? Edytowane 31 Grudnia 2016 przez zajaszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi