PCzachor Posted December 18, 2016 Share Posted December 18, 2016 Tak się zastanawiam nad wydajnością z płatków, w moim przypadku pszennych. Czy jeżeli płatki mają zawartość węglowodanów 59% wag. to będzie to tożsame z ich wydajnością? BeerSmith proponuje dla pszennych płatków wydajność 77%. Wiecie coś może na ten temat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PCzachor Posted December 18, 2016 Author Share Posted December 18, 2016 Dobra, tutaj jest podobny watek nt. kaszy, mysle ze odpowiada na moje pytania. mozna temat zamknąc/usunać http://www.piwo.org/topic/4085-ekstraktywnosc-surowcow-nieslodowanych/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now