Przemysław Bury Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Cześć pytanie poza dziedziną, czy jest tu ktoś chętny na współdzielenie abonamentu netflix ? 20 zł na miesiąc jakoś HD bo na jedni IP mi się nie opłaca a przy dwóch IP to koszt jest coś ponad 40 zł. Sporo filmów i seriali ogólnie polecam świetna sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Na razie ogarniam netflixa na darmowym miesiącu ale po tym okresie zastanawiam się czy właśnie z kimś nie wziąć na pół albo na 3 Wysłane z mojego LG-V400 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemysław Bury Opublikowano 2 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Na razie ogarniam netflixa na darmowym miesiącu ale po tym okresie zastanawiam się czy właśnie z kimś nie wziąć na pół albo na 3 Wysłane z mojego LG-V400 przy użyciu Tapatalka dawaj znać jak coś ja jestem zadowolony choć na jedną osobe do za drogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi