Przemysław Bury Posted December 21, 2016 Share Posted December 21, 2016 Cześć pytanie poza dziedziną, czy jest tu ktoś chętny na współdzielenie abonamentu netflix ? 20 zł na miesiąc jakoś HD bo na jedni IP mi się nie opłaca a przy dwóch IP to koszt jest coś ponad 40 zł. Sporo filmów i seriali ogólnie polecam świetna sprawa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raczek Posted December 21, 2016 Share Posted December 21, 2016 Na razie ogarniam netflixa na darmowym miesiącu ale po tym okresie zastanawiam się czy właśnie z kimś nie wziąć na pół albo na 3 Wysłane z mojego LG-V400 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemysław Bury Posted January 2, 2017 Author Share Posted January 2, 2017 Na razie ogarniam netflixa na darmowym miesiącu ale po tym okresie zastanawiam się czy właśnie z kimś nie wziąć na pół albo na 3 Wysłane z mojego LG-V400 przy użyciu Tapatalka dawaj znać jak coś ja jestem zadowolony choć na jedną osobe do za drogo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts