Prosto Czosnus Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Mam na imię Wojtek mieszkam w Jaworznie.Aktualnie jestem na etapie kompletowania materiałów do budowy kadzi zacierno filtracyjnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unknown000 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Witam, Jaka wielkość ? Widzę że od razu na grubo z tematem jechane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ko_cur Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Cześć jak piwa do tej pory? Skąd tak szybka chęć budowy kadzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prosto Czosnus Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Szału nie będzie litraż w granicach 50000 ml hehe. . Keg 50l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igorrodz Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 50l to, mimo wszystko, sporo. Niemniej życzę sukcesów, samych udanych warek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unknown000 Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Moja pierwsza warka z ciągłym czytaniem internetu trwała jakieś 9h ze sprzątaniem ale robiłem 15L wiec wszystko trwało krócej. Jak bym pierwszą warkę warzył 50l to bym chyba umarł Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igorrodz Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Jak bym pierwszą warkę warzył 50l to bym chyba umarł Powodzenia. Myślę, że nie miałbyś tak dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi