maryna_bw Posted January 6, 2017 Share Posted January 6, 2017 Witam, Dwa miesiące temu rozlewałem krieka . Otworzyłem ostatnio jedną butelkę i w smaku wyraźnie czuć drożdże . Czy z biegiem czasu ten smak drożdżowy będzie malał czy nasilał się ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manhat Posted January 6, 2017 Share Posted January 6, 2017 Napisz cos wiecej, jaki szczep ekstrakt i czas fermentacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maryna_bw Posted January 6, 2017 Author Share Posted January 6, 2017 Napisz cos wiecej, jaki szczep ekstrakt i czas fermentacji. 11 blg , fermentowane s-33 10 dni temp 18 stopni potem przelane do balona i dodane Belgian Blend . Po 8 miesiącach dodane 5 kg wiśni . Butelkowane 2,5 miesiąca po zadaniu wiśni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now