maryna_bw Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Witam, Dwa miesiące temu rozlewałem krieka . Otworzyłem ostatnio jedną butelkę i w smaku wyraźnie czuć drożdże . Czy z biegiem czasu ten smak drożdżowy będzie malał czy nasilał się ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manhat Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Napisz cos wiecej, jaki szczep ekstrakt i czas fermentacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maryna_bw Opublikowano 6 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Napisz cos wiecej, jaki szczep ekstrakt i czas fermentacji. 11 blg , fermentowane s-33 10 dni temp 18 stopni potem przelane do balona i dodane Belgian Blend . Po 8 miesiącach dodane 5 kg wiśni . Butelkowane 2,5 miesiąca po zadaniu wiśni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się