Doorahl Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Witam , niedawno zaopatrzyłem się w program BeerSmith w wersji najnowszej. Niestety nie działa do niego spolszczenie umieszczone na tym forum i nigdzie nie znalazłem dlaczego. Byłbym wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Też Ciebie witamy serdecznie Doorahl 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Niestety nie działa do niego spolszczenie umieszczone na tym forum i nigdzie nie znalazłem dlaczego. Byłbym wdzięczny za pomoc. Pomogę Ci Bo to nie jest spolszczenie do niego Dzień dobry i nie ma za co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szysza Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 A gdzie znajdę spolszczenie na aktualną wersję BeerSmitha, bo nie mogę zbaleźć? dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 jak to nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakus Opublikowano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 http://www.beersmith.com/forum/index.php/topic,7027.0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi