Pierre Celis Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Już w najbliższą sobotę obchodzić będziemy hucznie Święto Porteru Bałtyckiego. Z dumą, że te nasze są przecież najlepsze w świecie, sięgniemy pewnie po niejedną ciekawą butelkę tego zacnego trunku. Porter Bałtycki to jednak zwierz tęgi i mierząc się z nim należy pamiętać o kilku ważnych zasadach. Temperatura Porter serwujemy w temperaturze minimum 12C. Minimum! Inaczej będzie […] Post Porterowy savoir-vivre pojawił się poraz pierwszy w Piwolog radzi .... Wyświetl pełny artykuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się