Spiewaczek1 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 (edytowane) Jest obecnie jakaś akcja z grzałkami. Lub może ktoś ma do odsprzedania. Może kolega sprawek ma coś a z tego co wyczytałem na forum mieszkamy blisko siebie. ☺ Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka Edytowane 13 Kwietnia 2016 przez Spiewaczek1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac007 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 (edytowane) Kolega sprawek ma w podpisie Zamówienie na grzałki i Fałszywe dno Edytowane 13 Kwietnia 2016 przez jac007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 akcja z grzałkami trwa.... zreszta to juz kolejna edycja falszywe dno, obudowe grzalek, i mieszadla tez knoce wiec jak cos to sie odzywać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nms007 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Jak znajdę drugi keg po taniości to pewnie kupię kolejne dwie grzałki bo jednak w tej 50-tce co mam ciężko zrobić mniej niż 25l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Ja mysle nad zrobieniem ogrągłych grzałek jedna 3500W po okregu kega - 20mm zobaczymy co z tego wyniknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Dopisałem się do listy z grzałkami. Wezmę 10 szt to brakuje jeszcze 12 grzałek / 6 osob Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 (edytowane) Jestem zainteresowany na dwie grzałki. BTW. Nie ma problemów z przypalaniem zacieru? Na razie nie mam mieszadła i mieszalbym ręcznie jeszcze nie mam kega, jak będę miał to od razu się wpiszę na listę Edytowane 19 Kwietnia 2016 przez bart3q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 tez nie mam mieszadla i jak mieszam to nie przypalam zacieru a grzeje na 100% chyba z 6 warek juz zrobilem btw zamow tez u mnie mnieszadlo i falszywe dno bart3q 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 A jaki keg bardziej polecacie do kupienia? Euro, DIN, w otulinie gumowej (zawsze to izolacja) czy bez (bo np. gorzej się to tnie)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 ja wole din boi jest wyzszy i mniejszej srednicy przez co mniej cieczy potrzeba zeby zalac grzalki i mozna wazyc mniejsze warki tez / takie moje zdanie gumowego nie chce bo ja spawam do niego milion rzeczy a skrobanie z gumy chyba bedzie trudne bart3q 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 ja mam euro, żeby zasłonić grzałki muszę wlać 18L wody. jak robiłem piwko wg jakiejś instrukcji i było w niej wsypanie słodów do 12l wody to wlewałem te 18, grzałem do tych powiedzmy 62st, potem wyłączałem grzanie, zaworem spuszczałem 6l wody (szła już do gara z woda do wysładzania) i wsypywałem słód. 12l wody + słód już zakrywało grzałki w całości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 (edytowane) moze ktos powinien wstawic nizej grzalki Edytowane 20 Kwietnia 2016 przez sprawek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 (edytowane) A nie da się ich wstawić nisko, tak przy spodzie? Czy to przeszkadza dla kranu/fd? i tak orientacyjnie - ile wody musi być żeby zakryć fd/jakie duże jest podbicie? Edytowane 20 Kwietnia 2016 przez bart3q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nms007 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Ja mam euro (50l) i zamontowałem grzałki tak nisko jak to tylko możliwe i żeby zakryć w ogóle grzałki (do podgrzania wody) to min 18l Tak więc jeśli ktoś planuje robić mniejsze warki, to tylko DIN. Tak jak kolega sprawek pisał - jest węższy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peredzyn Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 A ile trzeba wody żeby zakryć grzałki w DIN ? Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Ja mam euro (50l) i zamontowałem grzałki tak nisko jak to tylko możliwe i żeby zakryć w ogóle grzałki (do podgrzania wody) to min 18l Tak więc jeśli ktoś planuje robić mniejsze warki, to tylko DIN. Tak jak kolega sprawek pisał - jest węższy Brawo Ja Peredzyn dawno noe robiłem warki ale jak exe w domu to zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peredzyn Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Czysta ciekawość czy jest bardzo duża różnica Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Wiecie może kegi po jakich piwach są DIN? Sprzedawcy rzadko podają taką informację... Sprawek masz jakieś wymiary tego fd - szerokość szczelin, ich długość i odstęp od siebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 (edytowane) otwory są okolo 1x22 rozmieszczone co 20mm w poziomie oraz co 6,5mm w pionie sa mieniete o 45stopni Edytowane 23 Kwietnia 2016 przez sprawek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
growys Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Ją przy euro leje 15 l i pięknie zakrywa, przyciśnięcie lekko do dna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 moze ktos powinien wstawic nizej grzalki no właśnie, tylko da się niżej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 moze byc problem z wsadzeniem fd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
von_Alex Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 (edytowane) Wiecie może kegi po jakich piwach są DIN? Sprzedawcy rzadko podają taką informację... Sprawek masz jakieś wymiary tego fd - szerokość szczelin, ich długość i odstęp od siebie? O ile mnie pamięć nie myli to KP korzysta z DIN Edytowane 25 Kwietnia 2016 przez von_Alex bart3q 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Wiecie może kegi po jakich piwach są DIN? Sprzedawcy rzadko podają taką informację... Okocim jest napewno w DIN bart3q 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Ostatnia szansa na dopisanie sie do zamowienia.... po weekendzie majowym skladam zamowienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi