jelcynek Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Mi się ogólnie nie pali, 2015 jest spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maćko Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 (edytowane) Znalazłem firmę, która zrobi po 65,00 netto za sztukę (może nie będą chcieli f-ry, a jak będą to mogę to przez swoją firmę puścić - choć wolałbym nie). To chyba lepszej ceny już nie odkryję. Fajnie tylko jakby ktoś z kolegów miał rysunek techniczny do grzałek które ma. Wtedy byśmy to łatwiej załatwili. Realizacja byłaby w okolicach 10 stycznia. Trochę późno, ale i tak nikt nie chce podjąć się zrobienia przed Świętami, a jeśli już to cena kosmos (ponad 200 za grzałę) Edytowane 10 Grudnia 2014 przez Maćko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jelcynek Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Poprzednio akcję organizował kolega 101k. Zgłoś się do niego po rysunek techniczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil29 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 a jaka firma proponuje po 65 zł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maćko Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Eleg, ale to przy zamówieniu 18szt. nie wiem jaka byłaby cena za 1 bądź 2 szt. Jeśli chcesz możesz się dołączyć do naszego zamówienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil29 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 (edytowane) nie dzięki nie jestem zainteresowany ale słyszałem że oni sprzedają i produkują wiele grzałek : http://termek.pl/ więc spróbuj ewentualnie u nich Edytowane 10 Grudnia 2014 przez Kamil29 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maćko Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 podałem: Eleg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maćko Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 zatem: rozmawiałem z właścicielem. Ma wysłać rysunek techniczny. Jak dostanę wrzucę na forum. Po akceptacji zainteresowanych ustalimy jak zorganizujemy przepływy pieniężne i możemy zamawiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary1966 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 zatem: rozmawiałem z właścicielem. Ma wysłać rysunek techniczny. Jak dostanę wrzucę na forum. Po akceptacji zainteresowanych ustalimy jak zorganizujemy przepływy pieniężne i możemy zamawiać. Rysunek jest tutaj: http://www.piwo.org/topic/2294-grzalka-elektryczna-do-kega-rozne-zagadnienia/page__st__80 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maćko Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 do termek'a wysłałem i nic nie dostałem. Zobaczymy. Póki co i tak jestem bardzo zadowolony z ceny jaką dostaliśmy z Eleg'a. garry1966 widziałem ten rysunek i wysłałem. byłoby ok dla Ciebie i kilku jeszcze osób. natomiast są jesczze inne rozmairy: r160 i r215. no i tutaj nie mam pewności czy te promienie nie zmienią innych wygięć. mam dziś lub jutro dostać rysunek. wtedy podrzucę na forum i podejmiemy ostateczne decyzje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maćko Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 (edytowane) właśnie dostałem kolejną wycenę na 64zł/szt. termin 4 tygodnie Edytowane 10 Grudnia 2014 przez Maćko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZaWaDa Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Rozumiem, że dogną inne promienie m.in. dla mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maćko Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 tak. podrzuc srednice gara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZaWaDa Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 No to tak jak na pw pisałem R215, gar mam średnicy 45cm ale R215 będzie idealne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maćko Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 ok. zalatwi sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZaWaDa Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Wydaje mi się że producentowi nadanie promienia nie robi w ogóle żadnej różnicy, po prostu dognie na zadany i po robocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Cena 64 zł za sztukę jest bardzo atrakcyjna. Ode mnie akceptacja jest. Pamiętaj tylko o 4 grzałka dla mnie do kega w euro a więc o promieniu 180. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary1966 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 (edytowane) Cena 64 zł za sztukę jest bardzo atrakcyjna. Ode mnie akceptacja jest. Pamiętaj tylko o 4 grzałka dla mnie do kega w euro a więc o promieniu 180. Serwus, czy do euro nie powinno być ciut mniej? O promień chodzi mi, bo niedoświadczony jestem. Edytowane 10 Grudnia 2014 przez gary1966 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jelcynek Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 W poprzednim zamówieniu brali 180. Wysłałem prywatną wiadomość do kolegi, który takie brał by zapytać czy pasowała, czy musiał doginać. Niestety cisza i brak odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maćko Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 ZaWaDa - zgadza się, że promień tylko się zmieni. Tyle, że przy tej samej długości grzałki pewnie nie będzie Ci tak gara obejmować jak przy moim DINie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZaWaDa Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Tak, tak masz rację ale ważne żeby działała;P ewentualnie ciut zmienię rozmieszczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ijon Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Można jeszcze dopisać się do listy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maćko Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 śmiało: wyślij mi kontakt do siebie na PW (mail, telefon) i napisz czego potrzebujesz (napięcie, promień gięcia, liczba sztuk) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Głowy za promień 180 nie dam sobie uciąć. Tak wyczytałem na forum,więc tak zamawiam. A czy ktoś doginał taką czy nie to nie wiem.Keg ma promień ok. 20 cm więc 18 powinno być chyba ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary1966 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 (edytowane) Macie rację, R 180 powinno być OK. KEG.docx Edytowane 11 Grudnia 2014 przez gary1966 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi