tmk1 Opublikowano 3 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 Witam serdecznie, Wraz z kolegą @sprawek poprosiliśmy o ofertę innej firmy zajmującej się wyrobem grzałek rurkowych (firma ta przewinęła się już wcześniej w temacie) i zaoferowali, że mogą wykonać nam takie grzałki jak w formularzu sprawka w ilościach takich jak na formularzu czyli: - 14 grzałek do kega DIN - 14 grzałek do kega EURO Niestety nie jest tak kolorowo bo cena niestety podskoczyła do 73 zł + VAT co daje nam ~90 zł brutto za sztukę. Plus jest taki, że moglibyśmy w miarę sprawnie przystąpić do realizacji, ale to muszą się wszyscy zgodzić (realizacja 3 tygodnie), więc pozwolę sobie tutaj przywołać wszystkich zainteresowanych z arkusza.: @jdawid @Wlodarczyk71 @sprawek @tmk1 @Hobbysta @mer @lewatywa8 @Ogurek @matteo11 @Falas @quba16 Proszę o feedback! sprawek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jdawid Opublikowano 3 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 9 godzin temu, tmk1 napisał: Proszę o feedback! Cześć, ja nie mam nic przeciwko, fajnie jakby temat ruszył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 3 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 25 minut temu, jdawid napisał: Cześć, ja nie mam nic przeciwko, fajnie jakby temat ruszył zeby nie bylo ze sie nie staram... staram sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wlodarczyk71 Opublikowano 5 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 Ja też nadal zainteresowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matteo11 Opublikowano 5 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 Nadal zainteresowany Wysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmk1 Opublikowano 5 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 Super wiadomości koledzy! Czekamy jeszcze w takim razie na odpowiedź reszty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baltazar Gąbka Pierwszy Opublikowano 5 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 Ja się zgadzam na zmianę wykonawcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogur_ek Opublikowano 5 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmk1 Opublikowano 5 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 (edytowane) 31 minut temu, Baltazar ąbka napisał: Ja się zgadzam na zmianę wykonawcy. A Pan to kto z listy? @edit a no ok widzę, ze nowy wpis na liscie Edytowane 5 Lipca 2020 przez tmk1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewatywa8 Opublikowano 5 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 Rezygnuję, grzałki nie były dla mnie a zostały już kupione w innym miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mer Opublikowano 5 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 +1, ogarniajcie inną firmę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Falas Opublikowano 6 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 Akceptuje. Falas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quba16 Opublikowano 6 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 Też się podpinam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 6 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 W dniu 5.07.2020 o 12:46, Baltazar ąbka napisał: Ja się zgadzam na zmianę wykonawcy. za tego Pana ręczę rękami i nogami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baltazar Gąbka Pierwszy Opublikowano 7 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 8 godzin temu, sprawek napisał: za tego Pana ręczę rękami i nogami Dzięki ziomek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Kos Opublikowano 7 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Witam Czy można jeszcze dopisać się do zamówienia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmk1 Opublikowano 7 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Witam, Tak - proszę umieścić dane w formularzu. Jako, że wszyscy zainteresowani udzielili odpowiedzi to będę pod koniec tego tyg./początek przyszłego dogrywał szczegóły z dostawcą i zaczynał zbierać pieniążki na grzałki. O dalszych działaniach będę również Was tu informował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwniczka Jerzego Opublikowano 8 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 witam Dopisałem się na 2 szt EURO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateu Opublikowano 11 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 Witam Również dopisałem się do zamówienia. Nie spóźniłem się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmk1 Opublikowano 11 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 Witam, Jeszcze można się dopisywać. Firma aktualizuje ofertę z uwagi, że niektórzy się wykruszyli i musiałem ofertę uaktualnić. Jak już będę miał konkretną cenę w poniedziałek to zaczniemy realizować ofertę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieq12 Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Witam, Również dopisałem się do listy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 28 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 rozsyłam maile do szanownych państwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmk1 Opublikowano 28 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 Moje działania na własną rękę zmobilizowały tak sprawka, że wziął sprawy w swoje ręce i grzałki już są zlecone do zrobienia na produkcji ? sprawek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 29 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 150zł komplet kosztuje bo bardzo duzo zapytań... Przynajmniej na ta chwilę. dopytalem jeszcze o kilka rzeczy w sprawie uklepszenia grzalek i czekam na odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Czas produkcji grzałek to 4 tygodnie - dzisiaj dostałem odpowiedz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi