unistudent Opublikowano 3 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Filmu nie obiecam ale zdjęcia na pewno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mechatron Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Napisz jak będziesz warzył ile wlałeś wody, słodu, czy wysładzałeś czy tylko odciekaleś, ile miałeś brzeczki początkowej, ile Ci mniej więcej odparowało, ile zostało w chmielinach i ile w rezultacie wlałeś do fermentatora... Wiem! Sporo tego, ale to są ciekawe zagadnienia do analizy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel G Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Dzisiaj zakupiłem kociolek. W sobotę pierwsza warka. Zdam relacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mates Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Dzisiaj zakupiłem kociolek. W sobotę pierwsza warka. Zdam relacje Filmu nie obiecam ale zdjęcia na pewno. Uwielbiam komentarze typu "zdam relację, "napiszę jak wyszło". Prawie zawsze kończą się tak samo ;-p No ale może ktoś coś? chętnie bym poczytał :-] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiu Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Dzisiaj zakupiłem kociolek. W sobotę pierwsza warka. Zdam relacje Filmu nie obiecam ale zdjęcia na pewno. Uwielbiam komentarze typu "zdam relację, "napiszę jak wyszło". Prawie zawsze kończą się tak samo ;-p No ale może ktoś coś? chętnie bym poczytał :-] http://www.piwo.org/topic/21425-brewcraftercoobrabulldog-25/page-18 18 stron relacji jak wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel G Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Wystarczy czytać inne posty Dzisiaj zakupiłem kociolek. W sobotę pierwsza warka. Zdam relacje Filmu nie obiecam ale zdjęcia na pewno. Uwielbiam komentarze typu "zdam relację, "napiszę jak wyszło". Prawie zawsze kończą się tak samo ;-p No ale może ktoś coś? chętnie bym poczytał :-] http://www.piwo.org/topic/21425-brewcraftercoobrabulldog-25/page-18 18 stron relacji jak wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mates Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 No dobra, macie mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi