Pepasyy Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 (edytowane) Witam, Nazywam się Piotr. Zaczynam przygodę z piwowarstwem domowym. Obecnie jestem na etapie brewkitu (bulga) ale chciałbym pójść w stronę niechmielonych ekstraktów + częściowe zacieranie. Niestety ogranicza mnie w tej chwili brak gara o odpowiedniej pojemności i możliwości jego podgrzania, tak żebym mógł zacząć przygodę z zacieraniem. Ale i na to przyjdzie czas w niedalekiej przyszłości. Pozdrawiam wszystkich ze Stockholmu i życzę samych udanych warek. Edytowane 31 Stycznia 2017 przez Pepasyy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Witam, Nazywam się Piotr. Zaczynam przygodę z piwowarstwem domowym. Obecnie jestem na etapie brewkitu (bulga) ale chciałbym pójść w stronę niechmielonych ekstraktów + częściowe zacieranie. Niestety ogranicza mnie w tej chwili brak gara o odpowiedniej pojemności i możliwości jego podgrzania, tak żebym mógł zacząć przygodę z zacieraniem. Ale i na to przyjdzie czas w niedalekiej przyszłości. Pozdrawiam wszystkich ze Stockholmu i życzę samych udanych warek. Witam, Nazywam się Piotr. Zaczynam przygodę z piwowarstwem domowym. Obecnie jestem na etapie brewkitu (bulga) ale chciałbym pójść w stronę niechmielonych ekstraktów + częściowe zacieranie. Niestety ogranicza mnie w tej chwili brak gara o odpowiedniej pojemności i możliwości jego podgrzania, tak żebym mógł zacząć przygodę z zacieraniem. Ale i na to przyjdzie czas w niedalekiej przyszłości. Pozdrawiam wszystkich ze Stockholmu i życzę samych udanych warek. Siemka Piotr i szukaj gara co najmniej 30 L Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unknown000 Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Powitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się