Kieńć Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Jeśli ktoś zrobił sobie sam ze stali lub ze szrotu np. kadź zacierno-warzelną i przeszedł całą procedurę legalizacji w GUM to zdaje się, że ma zalegalizowany cały typ. Tzn, że może także komuś innemu zrobić taką samą kadź i będzie ona już zalegalizowana. Myślicie, że któryś z istniejących małych browarów oferuje takie usługi? Zdawało mi się, że kiedyś widziałem taką ofertę w Internecie, ale teraz nie mogę tego znaleźć. Wiem, że większość piwowarów nie jest jednocześnie projektantami urządzeń przemysłowych i spawaczami, ale a nuż ktoś się trafi. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Jeśli ktoś zrobił sobie sam ze stali lub ze szrotu np. kadź zacierno-warzelną i przeszedł całą procedurę legalizacji w GUM to zdaje się, że ma zalegalizowany cały typ. Tzn, że może także komuś innemu zrobić taką samą kadź i będzie ona już zalegalizowana. Myślicie, że któryś z istniejących małych browarów oferuje takie usługi? Zdawało mi się, że kiedyś widziałem taką ofertę w Internecie, ale teraz nie mogę tego znaleźć. Wiem, że większość piwowarów nie jest jednocześnie projektantami urządzeń przemysłowych i spawaczami, ale a nuż ktoś się trafi. pozdrawiam Tak Browar Stary Kraków z Wronina sprzedaje swój projekt wraz z know how. Kieńć 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kieńć Opublikowano 7 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Dzięki, odezwę się do nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi