Jump to content

CoPijesz.pl - czyli mój profil piwny

Marian7

Recommended Posts

Cześć,

Chciałbym się podzielić aplikacją, którą napisałem w ostatnim czasie. Pisałem ją głównie dla siebie i kilku znajomych, i głównie po to, żeby nauczyć się Reacta. Ale skoro już napisałem, to dlaczego by się tym nie podzielić? ;)

Generalna zasada działania polega na tym, że zapisujemy, co piliśmy, a apka tworzy statystyki. Użytkownik może wybrać, czy pije w pubie czy w domu. Jeśli w domu, to ma wyszukiwarkę piw, jeśli w pubie - listę pubów z aktualnym stanem na kranie. Tutaj sprawdzam stan kranów na ontap.pl, więc nie zawsze dokładnie odwzorowuje on aktualną sytuację w pubie.

Jest też podstawowy system polecania lub odradzania piwa oraz codzienny tytuł Piwa Dnia dla najczęściej pitego piwa z dnia wczorajszego :)

Zdaję sobie sprawę, że nie wszystko jeszcze działa jak powinno, a z drugiej strony przydałoby się parę innych rzeczy. Jeśli ktoś ma jakieś sugestie, proszę się śmiało dzielić :)

Jak to wygląda - można spojrzeć na załączone screenshoty lub zalogować się na konto testowe:

http://copijesz.pl

login: test123@test.com

pass: qweasd123

Zdrówka!

Marian

post-6717-0-56574500-1486806560_thumb.png

post-6717-0-72424500-1486806579_thumb.png

post-6717-0-15315700-1486806586_thumb.png

post-6717-0-43438100-1486806592_thumb.png