Shooter Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 (edytowane) Odpowiadając nie sprawdziłem daty wątku post do usunięcia. Edytowane 10 Listopada 2010 przez Shooter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bmalkow Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 "Lada chwila" ma być wersja 2' date=' więc z kupnem warto się wstrzymać.[/quote']Czy coś więcej wiadomo, kiedy ta "chwila" nadejdzie? Z forum Beersmitha: In fact I recently moved onto the project full time. I'm working 4 days a week on it now and making good progress. My hope is to release by the end of the year, but it depends on the upcoming testing. Brad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareks Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Dzięki! Rozumiem, że jeśli kupię starszą wersję to upgrade do nowej będzie za darmo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 (edytowane) Najświeższe informacje na temat BS są na forum programu. Nie będzie darmowo z wersji 1.4 do 2.0 - pewnie będzie zniżka na upgrade, ale za darmo jest aktualizacja w ramach wersji minor (np. 1.4 do 1.5). Edytowane 10 Listopada 2010 przez zgoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareks Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Najświeższe informacje na temat BS są na forum programu. Nie będzie darmowo z wersji 1.4 do 2.0 - pewnie będzie zniżka na upgrade, ale za darmo jest aktualizacja w ramach wersji minor (np. 1.4 do 1.5). Ok. Jeszcze mam trochę dni na zabawę wersją trial a potem zobaczę. Przyznam się, że wolałbym od razu raz zapłacić za konkretną wersję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admiro Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 "Lada chwila" ma być wersja 2' date=' więc z kupnem warto się wstrzymać.[/quote']Czy coś więcej wiadomo, kiedy ta "chwila" nadejdzie? Można poczytać na forum BeerSmith, na razie nie wiadomo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumin Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 (edytowane) Czy coś więcej wiadomo' date=' kiedy ta "chwila" nadejdzie? [/quote']Można poczytać na forum BeerSmith, na razie nie wiadomo. Ostatnie obietnice były, że "before Christmas" albo "by the end of the year". Niby się z tego nie wycofał, ale z drugiej strony już dawno miała być beta, a jakoś nie widać. Więc może być porządny poślizg. Edytowane 10 Listopada 2010 przez Mumin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uups Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Widzę że wątek się rozwinął. JA używałem BeerSmitha. Jednak pobawiwszy się Beertoolsem stwierdziłem że wykresy i bardziej przejżyste podsumowanie jest jego mocną stroną. BeerSmith jest prosty i bardzo fajnie wszystko się liczy w pracy, ale finallny produkt - procedura ważenia nie jest dlamnie zbyt przejżysta.W BT drażni mnei tylko SG i OG, bo nie bardzo mogę to zmienić i wszystkei jednostki gęstości mam w SG i OG a nie Blg więc i tak trzeba liczyć osobno bo nie przyzwyczajon jestem do tych jednostek No musze pomyśleć... ale w zasadzie prawie zdecydowany jestem an BeerToolsa. wystarczy najechać myszką na OG prawym przyciskiem i zmienić na blg nie trzeba nic liczyć , prawda że proste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulipunk Opublikowano 22 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Spokojnie, napisać taki program to nie takie proste szczególnie jeśli chce się go ulepszyć. Stara wersja pracuje bez zarzutu więc na razie niema problemu... Zobaczymy co tam wymyślą w 2-jce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 BeerTools wypuścił wersję pod Linuxa. Właśnie sobie testuję triala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi