Ferrugius Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Hej krótkie pytanie - jak śrutujecie słód barwiący? Tak samo jak każdy inny jęczmienny czy może drobniej albo grubiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekU Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Hej krótkie pytanie - jak śrutujecie słód barwiący? Tak samo jak każdy inny jęczmienny czy może drobniej albo grubiej? ja używam młynka do kawy, mielę na proszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karczmarz Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Robię dokładnie tak samo jak kolega wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birek03 Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Ja wrzucam normalnie tak jak mam ustawiony śrutownik, bo i tak im bardziej palony tym bardziej kruchy wiec w efekcie i tak rozrabia się o wiele mocniej niż zwykły słód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ferrugius Opublikowano 14 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Dzięki wielkie Panowie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się