Ferrugius Posted February 13, 2017 Share Posted February 13, 2017 Hej krótkie pytanie - jak śrutujecie słód barwiący? Tak samo jak każdy inny jęczmienny czy może drobniej albo grubiej? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiotrekU Posted February 13, 2017 Share Posted February 13, 2017 Hej krótkie pytanie - jak śrutujecie słód barwiący? Tak samo jak każdy inny jęczmienny czy może drobniej albo grubiej? ja używam młynka do kawy, mielę na proszek Link to comment Share on other sites More sharing options...
karczmarz Posted February 13, 2017 Share Posted February 13, 2017 Robię dokładnie tak samo jak kolega wyżej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
birek03 Posted February 14, 2017 Share Posted February 14, 2017 Ja wrzucam normalnie tak jak mam ustawiony śrutownik, bo i tak im bardziej palony tym bardziej kruchy wiec w efekcie i tak rozrabia się o wiele mocniej niż zwykły słód Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferrugius Posted February 14, 2017 Author Share Posted February 14, 2017 Dzięki wielkie Panowie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now