piwousa Posted February 14, 2017 Share Posted February 14, 2017 Cześć, Mam na imię Kamil i jakiś czas temu przeprowadziłem sie do USA (2 lata temu), w ostatni weekend postanowiłem (na kacu ), że zacznę kręcić filmiki, na których postaram się pokazać amerykańską kulturę browarów kraftowych/regionalnych. Pierwszy filmik powstał zupełnie spontanicznie (pół żartem, pół serio) i jestem bardzo ciekawy, jakie jest zainteresowanie w temacie amerykańskiego rynku piwa. Zacząłem od degustacji nowości piwnych (Peach IPA oraz Black IPA) z kultowego już browaru Sierra Nevada, który można zobaczyć tutaj: https://www.youtube.com/watch?v=40m6nncxajY Wkrótce planuję dodać więcej filmików pokazujących różne piwa, bary, browary, sklepy, spoty, festiwale itp. Chętnie odpowiem na różne pytania. Wszelkie uwagi mile widziane:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BretBeermann Posted February 14, 2017 Share Posted February 14, 2017 (edited) Since you surely read English, consider using reddit.com/r/homebrewing as a resource and browsing HomebrewTalk threads for inspiration. Are you brewing beer or simply drinking beer? Edited February 14, 2017 by BretBeermann Link to comment Share on other sites More sharing options...
piwousa Posted February 14, 2017 Author Share Posted February 14, 2017 Since you surely read English, consider using reddit.com/r/homebrewing as a resource and browsing HomebrewTalk threads for inspiration. Are you brewing beer or simply drinking beer? I am doing both home brewing and drinking thank you for the link. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anteks Posted February 14, 2017 Share Posted February 14, 2017 Dzień dobry z Polski Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wisnia-Brew Posted February 15, 2017 Share Posted February 15, 2017 Bardzo spoko. Mam nadzieję, że będziesz kontynuował nagrywanie . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts