Kamilos55 Opublikowano 17 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Z tego co mówił to piwowar domowy ale ja tam nie wiem ;p.W każdym razie kopyr też radził przemywać przed zadaniem coby wyselekcjonować żywe okazy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 17 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 W każdym razie kopyr też radził przemywać przed zadaniem coby wyselekcjonować żywe okazy. No to mi już wszystko tłumaczy Ale ja się nie znam, ja tylko lubię dobre piwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skajo Opublikowano 18 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Ja nic nie przemywam. Ładuje prosto z jednego fermentora do drugiego. Skuteczność stuprocentowa. Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezary Daniluk Opublikowano 19 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 przekręcam kranik do góry i przepłukuję obficie oxi, tam nie ma co do rozbierania prosta konstrukcja Ja po pobraniu próbki do sprawdzenia, przepłukuję czystą wodą ze strzykawki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi