Pierre Celis Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 17 lutego do Samych Kraftów po raz kolejny zawitała ekipa Browaru Trzech Kumpli. Prócz zwyczajowego kranoprzejęcia mieliśmy okazję spróbować premierowego pilsa, w dodatku w promocyjnej cenie. O tym jak smakuje, o warzeniu w nowym browarze w Żywcu i o tym co niedługo dla nas szykują, rozmawiam z Piotrkiem Sosinem. Wybaczcie, że rozmowa pod koniec nagle się urywa, ale przekroczyliśmy wszelkie limity czasowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się