grzesiuu Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Stało się! Ludzie wyprodukowali już nie jedno ale dwa rodzaje piwa dla psów. Pierwsze nosi nazwę ?Happy Tail Ale? i powstało w USA w na początku 2006 roku a drugie ?Kwispelbier? powstało również w zeszłym roku w Holandii. Oba trunki są bezalkoholowe, niegazowane i skierowane wyłączne dla czworonogów. http://artykuly.animalia.pl/artykuly.php?id=237 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bimbelt Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Bezalkoholowe, to dla szczeniaków dobre. Dorosły pies powinien dostać pełnowartościowe piwo! Żądam parytetu czworonogów!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cieplyl Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 mój pies woli nasz ludzkie:) ale tylko z puszki (zdjęcie niżej). Obraził się na mnie odkąd warze bo nie ma puszek do wylizania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bimbelt Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 O kurcze. Jezyka sobie o ta puszke nie pocial? Chyba bardziej humanitarnie byloby mu nalac troche do miski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cieplyl Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 O kurcze. Jezyka sobie o ta puszke nie pocial?Chyba bardziej humanitarnie byloby mu nalac troche do miski. Z miski nie pije . Jak mu naleje to machnie raz językiem i odchodzi. Wystarczy, że puszka zrobi pssyt i pies już jest i "prosi". Załatwił tak już pewnie kilkaset puszek i nigdy niczego sobie nie skaleczył. Geniusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiR Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 nie dla psa kiełbasa tj. piwo moja psina piwa za bardzo nie lubi bo gazowane ale winkiem domowym nie pogardzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 A ja nie mam psa i muszę sam wszystko wypić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agrest Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Fajny wątek. Moja suka też popija ale że to pani z klasą to tylko z ręki Pozdrawiam J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Stało się! Ludzie wyprodukowali już nie jedno ale dwa rodzaje piwa dla psów. Pierwsze nosi nazwę ?Happy Tail Ale? i powstało w USA w na początku 2006 roku a drugie ?Kwispelbier? powstało również w zeszłym roku w Holandii. Oba trunki są bezalkoholowe, niegazowane i skierowane wyłączne dla czworonogów. http://artykuly.animalia.pl/artykuly.php?id=237 no to mam już nie jedno... nie dwa... a Trzy, a to to jest nawet na tyle wypasione że zawiera wywar z mięsa http://www.gadu-gadu.pl/5440646909531796555 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 HA HA to taki psi Tripel warzony na czas postu :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belzebub Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 To jest właśnie największa paranoja dzisiejszych czasów. Podłość demotracji i wolnego rynku. Masakra. To jest chore. Tyle ludzi głoduje na tym padole a tu takie pierdy wymyslają. Oburzające Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaronVonZuk Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 (edytowane) Belzebub z całym szacunkiem dla Twoich wartości i poglądów,ale chyba trochę przesadzasz... Głód i wyzysk na świecie były od zarania dziejów,ludzie chodzili w Polsce głodni również za czasów PRL. Na Kubie demokracji nie ma a głód i ubóstwo istnieją... Z kolei owy kapitalizm dał Ci możliwość kupienia i spróbowania różnych piw, produkcji różnych styli dzięki możliwości zakupu różnych słodów w różnych cenach od różnych sprzedawców... masz wybór. Jestem osobą,która zawsze daje jałmużną (nawet żulom), wspieram wraz z żoną Dom Dziecka nr 1 w Poznaniu (przynajmniej dwa razy w roku robimy dla nich duże zakupy przemysłowe a oprócz tego byłem prowodyrem wspierania owego ośrodka podczas Dnia Technologa Żywności na mojej byłej uczelni) i oddaje 1% podatku na Schronisko dla psów w Poznaniu, więc uważam,że mam prawo wypowiadać się o biedzie, kapitalizmie i demokracji ponieważ zarówno korzystam z jej dobrodziejstw jak i próbuje sprostać ułomności... Edytowane 24 Lutego 2010 przez BaronVonZuk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi