Jump to content

Piwo dla psów

grzesiuu

Recommended Posts

Stało się! Ludzie wyprodukowali już nie jedno ale dwa rodzaje piwa dla psów. Pierwsze nosi nazwę ?Happy Tail Ale? i powstało w USA w na początku 2006 roku a drugie ?Kwispelbier? powstało również w zeszłym roku w Holandii. Oba trunki są bezalkoholowe, niegazowane i skierowane wyłączne dla czworonogów.

http://artykuly.animalia.pl/artykuly.php?id=237

O kurcze. Jezyka sobie o ta puszke nie pocial?

Chyba bardziej humanitarnie byloby mu nalac troche do miski.

Z miski nie pije ;) . Jak mu naleje to machnie raz językiem i odchodzi. Wystarczy, że puszka zrobi pssyt i pies już jest i "prosi". Załatwił tak już pewnie kilkaset puszek i nigdy niczego sobie nie skaleczył. Geniusz :)

Stało się! Ludzie wyprodukowali już nie jedno ale dwa rodzaje piwa dla psów. Pierwsze nosi nazwę ?Happy Tail Ale? i powstało w USA w na początku 2006 roku a drugie ?Kwispelbier? powstało również w zeszłym roku w Holandii. Oba trunki są bezalkoholowe, niegazowane i skierowane wyłączne dla czworonogów.

http://artykuly.animalia.pl/artykuly.php?id=237

no to mam już nie jedno... nie dwa... a Trzy, a to to jest nawet na tyle wypasione że zawiera wywar z mięsa

http://www.gadu-gadu.pl/5440646909531796555

To jest właśnie największa paranoja dzisiejszych czasów. Podłość demotracji i wolnego rynku. Masakra.

To jest chore. Tyle ludzi głoduje na tym padole a tu takie pierdy wymyslają. Oburzające

Belzebub z całym szacunkiem dla Twoich wartości i poglądów,ale chyba trochę przesadzasz... Głód i wyzysk na świecie były od zarania dziejów,ludzie chodzili w Polsce głodni również za czasów PRL. Na Kubie demokracji nie ma a głód i ubóstwo istnieją...

Z kolei owy kapitalizm dał Ci możliwość kupienia i spróbowania różnych piw, produkcji różnych styli dzięki możliwości zakupu różnych słodów w różnych cenach od różnych sprzedawców... masz wybór.

Jestem osobą,która zawsze daje jałmużną (nawet żulom), wspieram wraz z żoną Dom Dziecka nr 1 w Poznaniu (przynajmniej dwa razy w roku robimy dla nich duże zakupy przemysłowe a oprócz tego byłem prowodyrem wspierania owego ośrodka podczas Dnia Technologa Żywności na mojej byłej uczelni) i oddaje 1% podatku na Schronisko dla psów w Poznaniu, więc uważam,że mam prawo wypowiadać się o biedzie, kapitalizmie i demokracji ponieważ zarówno korzystam z jej dobrodziejstw jak i próbuje sprostać ułomności...

Edited by BaronVonZuk