Pierre Celis Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 O ile Pracownia Piwa regularnie pojawia się na stołecznych kranach, to już jeden z jej założycieli czyli Tomek Rogaczewski bywa ostatnio w Warszawie relatywnie rzadko. Cenię jego krytyczny ogląd sytuacji na rzemieślniczym rynku i tym razem nie omieszkałem przeprowadzić wideorozmowy z Tomkiem. Okazją stało się kranoprzejęcie w Samych Kraftach, a w rozmowie udział wziął też Smakosz Grzegorz czyli nowy załogant na pokładzie browaru z Modlniczki. Czy piwo może bronić się samo czy potrzebuje marketingowego wsparcia? Jakie unikaty z Pracowni pojawią się niedługo na rynku i gdzie będą dostępne? I czy Czemu Emu czy Szkieletor smakują tak samo ciekawie jak się nazywają? Wyświetl pełny artykuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się