Pierre Celis Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Z lokalami firmowymi browarów jest pewien kłopot. Z jednej strony serwują one piwo w stanie „referencyjnym” czyli najświeższe, dostępne są też wersje mocno limitowane. Z drugiej jednak oferta nie jest tak ekscytująca jak w pozostałych wielokranach, gdzie piwna tablica zmienia się jak w kalejdoskopie. Rozwiązaniem tego dylematu w jakiejś części są gościnne kranoprzejęcia. Ostatnia taka impreza miała miejsce w czwartek 23 stycznia, kiedy to lokal Artezana nawiedziła wesoła ekipa Browaru Zakładowego z Poniatowej. Z Bartkiem, Michałem i Jarkiem rozmawiam o pierwszych urodzinach, o Towarze Luksusowym czyli najnowszym Tripel IPA ale też o tym, co chłopaki szykują na najbliższe tygodnie! Wyświetl pełny artykuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się