Friske Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Witam, od około miesiąca lageruję Munich Hellsa, lada dzień zamierzam go zabutelkować .Czy po miesiącu w tem 0-1C takie piwko mi się nagaszuje, czy też muszę dodać drozdży?( mam w lodówce dwutygodniową gestwę) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Czy po miesiącu w tem 0-1C takie piwko mi się nagaszuje, czy też muszę dodać drozdży? Myślę, że zmarnowałeś ten miesiąc bo mogłeś już dawno mieć rozwiane swoje wątpliwości poprzez np. przeszukanie i przeczytanie forum na ten temat Temat był wałkowany wielokrotnie więc informacji jest wiele na ten temat. Sam kiedyś piwo zamroziłem i potem się nagazowało bez problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się