Pierre Celis Opublikowano 23 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Dziś króciutki przerywnik na blogu… Często ostatnio spotykam się z pytaniami w stylu „Chciałem uwarzyć piwo czerwone, dodałem słodu czerwonego karmelowego, a piwo wyszło brudno-brązowe, co zrobiłem nie tak?” Ciężko jest uzyskać kolor czerwony dodając do piwa tylko Carared lub jego odpowiedniki. Aby uzyskać barwę zbliżoną do czerwonej trzeba by […] Wyświetl pełny artykuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się