Skocz do zawartości

Komora fermentacyjna z kontrolą temperatury. Zero teorii - sama praktyka.


Rekomendowane odpowiedzi

11 minut temu, ovner napisał:

Na 10 warek, drożdże ani razu nie dobrały mi się do rurki,

Wszystko przed tobą, chyba nie ma piwowara który zastał niespodziewanie otwarty fermentor i "robaczki" po za wiadrem. Ja od tego czasu na początku fermentacji używam "blow off tube".

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Rok w szkole i nowe nauki na "przygodach" innych. Dobrze że mam dużo miejsca w pudle na fermentator, myślę że spokojnie  słój  i butla 2,5l z lodem się zmieści.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.