danol148 Posted February 16, 2010 Share Posted February 16, 2010 O ile wiem to browar jest tam gdzie był w Ksiązu Wlkp koło Śremu Jeśli chodzi o nalewanie to zawsze w domu najpierw zimna woda w szklankę a potem piwko i obowiązkowo jak mam pszeniczniaka to osad na piankę sobie wlewam edit elroy: dyskusja wydzielona z wątku http://www.piwo.org/forum/t2585-Szklanki-i-pokale.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopyr Posted February 16, 2010 Share Posted February 16, 2010 O ile wiem to browar jest tam gdzie był w Ksiązu Wlkp koło Śremu Chyba raczej w Miłosławiu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danol148 Posted February 16, 2010 Author Share Posted February 16, 2010 Możliwe nie sprzeczam się zawsze patrzyłem na kod a tam napisane Książ Wlkp. ale piwko i tak dla mnie pierwsza klasa kilka lat temu jeszcze woziłem z browaru Edi koło Wschowy też mieli nie najgorsze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anteks Posted February 16, 2010 Share Posted February 16, 2010 Możliwe nie sprzeczam się zawsze patrzyłem na kod a tam napisane Książ Wlkp. poszedłem sprawdzić na butelce - 62-320 Miłosław Link to comment Share on other sites More sharing options...
dziadek63 Posted February 16, 2010 Share Posted February 16, 2010 poszedłem sprawdzić na butelce - 62-320 Miłosław Na mojej to samo, tylko nie musiałem nigdzie chodzić Link to comment Share on other sites More sharing options...
danol148 Posted February 16, 2010 Author Share Posted February 16, 2010 Masz racje poszedłem do piwnicy sprawdzić na butelce od czarnego jest Miłosław nie wiem co mnie uparło przy tym Książu Wlkp. Ale ważne że dalej robią jak dla mnie wyśmienite piwo:smilies: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts