JZPK Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 (edytowane) Serwus wszystkim!Mam na imię Jan. Moja przygoda z warzeniem piwa w własnej kuchni zaczęła się od nawiązania współpracy z Browarem Twigg oraz Hutą Piwa. Z zawodu jestem projektantem. Dla wymienionych klientów projektuję branding, etykiety oraz inne rzeczy dla piw oraz samego browaru. Po roku współpracy dałem się namówić na rozpoczęcie przygody z piwowarstwem domowym. Dostałem pełny zestaw sprzętowy z "Browamatora" wraz z pierwszym ekstraktem z surowców - American Pale Ale. Nie sądziłem, że odkryję w sobie pasję do piwowarstwa! W obecnej chwili, gdy piszę ten post, od dwóch dni, burzliwie fermentuje mi się APA Single Hop Eureka! z "Twojego Browaru", do którego mam duże oczekiwania. To dopiero moja druga warka, miałem przerwę spowodowaną przeprowadzką i zmianą otoczenia, to też wiedza, jaką nabyłem w pewnej części poszła w las. Z tego tytułu będę wdzięczny za każdą możliwą pomoc, poradę Pozdrawiam, Janek Edytowane 18 Kwietnia 2017 przez JZPK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwester.m Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Witam na forum Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FurioSan Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Hej. Rozumiem że kolega z Krakowa lub z Krakowem zwiazany? Jeśli tak to zapraszam do grupy na Facebooku "Krakowscy Piwowarzy Domowi" Oraz do śledzenia profilu Małopolskiego Oddziału Terenowego PSPD. Na grupie można szybko zdobyć pomoc lub podpowiedz. Pojawiają się też informacje o wydarzeniach związanych z piwowarstwem domowym. Z cyklicznych imprez mamy: "O piwie przy piwie", "Małopolską ligę piwowarów domowych" i Krakowskie bitwy piwowarów domowych. Oczywiście zachęcam też do zapisania sie do PSPD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JZPK Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Hej. Rozumiem że kolega z Krakowa lub z Krakowem zwiazany? Jeśli tak to zapraszam do grupy na Facebooku "Krakowscy Piwowarzy Domowi" Oraz do śledzenia profilu Małopolskiego Oddziału Terenowego PSPD. Na grupie można szybko zdobyć pomoc lub podpowiedz. Pojawiają się też informacje o wydarzeniach związanych z piwowarstwem domowym. Z cyklicznych imprez mamy: "O piwie przy piwie", "Małopolską ligę piwowarów domowych" i Krakowskie bitwy piwowarów domowych. Oczywiście zachęcam też do zapisania sie do PSPD Super! Wielkie dzięki za podanie tych grup. Na pewno się przydadzą Tak tak, pochodzę z Krakowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi