tauruss Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 No właśnie, co z tym chłodzeniem, po 3h na słońcu to już zupa będzie, a nie piwo Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skajo Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Ja jako, że nie mam nic przenośnego to zamierzałem schłodzić w domu możliwie nisko, a potem dowieźć to na miejsce i co będzie to będzie, ale super by było jakby udało się jakoś to na miejscu rozwiązać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MistrzSuspensu Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Wiem, że to nie jest rozwiązanie jakiego oczekujecie, ale powiem, że w zeszłym roku kupiłem w Kauflandzie lodówkę turystyczną za 60-70zł. Najpierw schładzam piwa, a przed wyjściem wrzucam do lodówki razem z butelką PET wypełnioną lodem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_87 Opublikowano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Wiem, że to nie jest rozwiązanie jakiego oczekujecie, ale powiem, że w zeszłym roku kupiłem w Kauflandzie lodówkę turystyczną za 60-70zł. Najpierw schładzam piwa, a przed wyjściem wrzucam do lodówki razem z butelką PET wypełnioną lodem. Super pomysł, mam taką lodówkę, ale nie pomyślałem o tym aby ją w ten sposób wykorzystać Tylko, kurde jak to chłodne piwo dowieść autobusem z drugiego końca miasta... >.< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MistrzSuspensu Opublikowano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Super pomysł, mam taką lodówkę, ale nie pomyślałem o tym aby ją w ten sposób wykorzystać Tylko, kurde jak to chłodne piwo dowieść autobusem z drugiego końca miasta... >.< Przez jakiś czas temperaturę potrzyma. Możesz też wrzucić zmrożone PETy żeby ten czas wydłużyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nidzwiadekk Opublikowano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Ewentualne kubeczki do degustacji trzeba mieć swoje? Czy nalewamy w to co ktoś ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Jakie wyniki konkursu konsumenckiego na spotkaniu? W ogóle o której było ogłoszenie wyników, 17:30? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skajo Opublikowano 11 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Były jakieś wyniki? Jakoś nie zanotowałem kiedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 11 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Ogłoszenie wyników było 17.15, a o konsumenckim to nie wiem - wyników nigdzie nie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Jakieś karty do głosowania mieli. Coś też organizatorka wspominała chyba. No i w pierwszym poście tego tematu było o konkursie. Wysłane z mojego Lenovo A6020a40 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skajo Opublikowano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Jakieś karty do głosowania mieli. Coś też organizatorka wspominała chyba. No i w pierwszym poście tego tematu było o konkursie. Wysłane z mojego Lenovo A6020a40 przy użyciu Tapatalka Wyniki chyba utajnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi