Piotr Rosiak Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Witam dostałem od znajomego plastikowe kegi po piwie.Jakie wytrzymują ciśnienie bo chce je wykorzystać do wyszynku. Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Jakie wytrzymują ciśnienie bo chce je wykorzystać do wyszynku. Hmm ... skoro browary leją w to piwo, a potem inni je rozlewają to myślę, że wytrzymają wystarczające ciśnienie do wyszynku anteks 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Rosiak Opublikowano 3 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Dzięki wypróbuję na początek na gazować wodę bo szkoda piwka jakby co nie wyszło☺ Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Versaar Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Strona 13 broszury producenta: http://www.petainerkeg.com/uploads/files/petainer_keg_brochure_2_2014.pdf Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Dzięki wypróbuję na początek na gazować wodę bo szkoda piwka jakby co nie wyszło☺ Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Dlaczego ma nie wyjść? Wszyscy rzemieślnicy w to leją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Rosiak Opublikowano 4 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 A czy do 3 bar wytrzyma? Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Dwa posty wyzej masz odpowiedź... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 A czy do 3 bar wytrzyma? Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Co za piwo chcesz lać z takim ciśnieniem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Rosiak Opublikowano 4 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Chce szybko nagazować i zejść do 0.5 bara Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grodzimił Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 (edytowane) Chce szybko nagazować i zejść do 0.5 bara Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Kegi te wytrzymują 3 bary (dane podane przez producenta), ale rozrywa je dopiero przy 7 barach. Z doświadczenia przerobionych kilkudziesięciu (o ile nie więcej jak setkę) kegów wiem, że można bez obaw nabić je do 3,5-4 barów. Warunek jest jeden: keg nie może wyglądać na uszkodzony, wtedy bym nie ryzykował. Edytowane 9 Maja 2017 przez Grodzimił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi