Anna_w Opublikowano 23 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Dzień dobry Wszystkim! Chciałam się przywitać i podziękować za miłe przyjęcie. Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sredstvom Opublikowano 23 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Zawsze to milo powitac kolejna Pania w naszym gronie :-) Milego pobytu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 23 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Miłego dnia. Milego pobytu! Może i miłego, ale oby krótkiego. Wg mnie to typowe konto spamowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajfrost Opublikowano 23 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Miłego dnia. Milego pobytu! Może i miłego, ale oby krótkiego. Wg mnie to typowe konto spamowe Dokładnie, już jakieś gówno na pocztę dostałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi