kaczorro Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2017 (edytowane) No i wszystko co dobre szybko się kończy. Próba zaliczona, miejsca zagrzane i 99,9% przyjedziemy na spotkanie jesienne tylko że w nieco innym składzie. Ja Irmina Liliana Miłosz i prawdopodobnie Mateusz, rodzice idą na rocznicę ślubu do wujka. Gospodarze jak zawsze mile ugościli i nakarmili zacnie !!! Córa Krzysia i Basi w roli barmanki radzi sobie baaaaardzo dobrze. Do zobaczenia we wrześniu!!!! Edytowane 15 Sierpnia 2017 przez kaczorro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9999 Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2017 rodzice idą na rocznicę ślubu do wujka Jak to bez Dziadków? kaczorro 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Córa Krzysia i Basi w roli barmanki radzi sobie baaaaardzo dobrze. A kot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczorro Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 rodzice idą na rocznicę ślubu do wujka Jak to bez Dziadków? No tak wyszło. Ja chrzciny przestawiłem a rodzice mają chyba za mało mocy żeby przestawić rocznicę (brat mamy). W zamian za nich będzie "nowy i świeży" piwowar MIŁOSZ . A dziadki żałują i będą z nami myślami !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczorro Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Córa Krzysia i Basi w roli barmanki radzi sobie baaaaardzo dobrze. A kot? Co z kotem nie wiemy, nie mieliśmy okazji z nim pogadać, widzieliśmy go przelotem na rękach swojej Pani. To byyyyyyłłłłłłłłł mooooooooomeeeeeeeent jak przechodziła. Słyszałem, że ma się dobrze i ma być we wrześniu !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśnia81 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 (edytowane) . Edytowane 24 Sierpnia 2017 przez wws1981 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszK Opublikowano 1 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Córa Krzysia i Basi w roli barmanki radzi sobie baaaaardzo dobrze. A kot? Co z kotem nie wiemy, nie mieliśmy okazji z nim pogadać, widzieliśmy go przelotem na rękach swojej Pani. To byyyyyyłłłłłłłłł mooooooooomeeeeeeeent jak przechodziła. Słyszałem, że ma się dobrze i ma być we wrześniu !!! Skoro o kotach to Napoleon jest wstępnie poinformowany data mu pasuje nie wiem jak z godzinami no ale cóż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maaciej6 Opublikowano 1 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Jak z noclegiem w Rzeczce po spotkaniu ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczorro Opublikowano 3 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Do 23.09.2017r. do godziny 14.00 pozostało 2/3 miesiąca, 20 dni, 466,5 godz, 27990 min, 1679400s.!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśnia81 Opublikowano 3 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 5 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Jak z noclegiem w Rzeczce po spotkaniu ??? Niestety wszystkie miejsca noclegowe pozajmowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 13 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Kurcze pierwsza partia musztardy z czarną gorczycą gotowa. Nie jestem z niej dumny, ALE PRZYWIOZĘ DO OCENY. Dziś nastawa wiadra musztardy tej co zawsze dla Krzysia, i gruszkowej (ale trochę mniej). krzysiek9999 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerminka Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Dnia 13.09.2017 o 14:05, quhcik napisał: Kurcze pierwsza partia musztardy z czarną gorczycą gotowa. Nie jestem z niej dumny, ALE PRZYWIOZĘ DO OCENY. Dziś nastawa wiadra musztardy tej co zawsze dla Krzysia, i gruszkowej (ale trochę mniej). Jak zwykle z Pawłem prosimy ładnie o słoiczek Nie ma dobrego hummusu bez musztardy Jurkowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerminka Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Ogłoszenie: Mam do oddania: "1001 przepisów Kuchnia polska", "Kuchnia Polska" Pawła Małeckiego - z Lidla, "Cukiernia Lidla" Pawła Małeckiego i "Ryby są super" Karola Okrasy Ktoś reflektuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Dnia 3.09.2017 o 09:30, kaczorro napisał: Do 23.09.2017r. do godziny 14.00 pozostało 2/3 miesiąca, 20 dni, 466,5 godz, 27990 min, 1679400s.!!!!!! No weż uaktualnij. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 16 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 21 godzin temu, Jerminka napisał: Ogłoszenie: Mam do oddania: "1001 przepisów Kuchnia polska", "Kuchnia Polska" Pawła Małeckiego - z Lidla, "Cukiernia Lidla" Pawła Małeckiego i "Ryby są super" Karola Okrasy Ktoś reflektuje? Jeśli nikt się jeszcze nie zadeklarował, to my możemy przygarnac. PS. Właśnie wedzimy conieco na za tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerminka Opublikowano 16 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 7 godzin temu, camilos napisał: Jeśli nikt się jeszcze nie zadeklarował, to my możemy przygarnac. PS. Właśnie wedzimy conieco na za tydzień Ok. Zaklepane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerminka Opublikowano 16 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Do 23.09.2017r. do godziny 14.00 pozostało 1/5 miesiąca, 6,5 dnia, 163 godz, 9 780 min, 586 800s.!!!!!! PS. Paweł dzisiaj warzy w plenerze, więc zapomniał o aktualizacji - przejmuję dzisiaj jego obowiązki ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9999 Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Czy ktoś byłby zainteresowany matką octową? Rozmnożyły się u nas ponad miarę i szukamy dla nich nowego domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 18 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 8 godzin temu, krzysiek9999 napisał: Czy ktoś byłby zainteresowany matką octową? Poproszę. Spytajcie Beatkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 20 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Na spotkaniach, z róóóżnych... przyczyn, tracone jest trochę... degustacyjnego "szkła". Jeśli macie zalegające "szkiełka", które nie są już potrzebne - a szkoda wyrzucić: przywieźcie... ... może ktoś zachwyci się, pijąc z nich. jakieś rewelacyjne piwo, (... może też - w wirze zabawy, trzasną o sowiogórski kamień!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 21 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 No i za dwa dni "nadejszla wiekomna chwila. Jerminka nie chce wyliczać dokładnie to trudno, aby do soboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczorro Opublikowano 21 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 31 minut temu, quhcik napisał: Jerminka nie chce wyliczać dokładnie to trudno, aby do soboty. Nie tylo co nie chce co nie może. Do wczoraj nasz wyjazd wisiał na włosku i ..... skład PIKa baardzo bedzie okrojony czyli tylko ja i Mateusz . Miłosz zachorował nam wczoraj i Irmina zostaje z nim w domu. a co do odliczania Do 23.09.2017r. do godziny 14.00 pozostało 0,083 miesiąca, 2,5 dnia, 52,5 godz, 3150 min, 189000s.!!!!!! Proszę Juruś!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 21 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 O można , można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 21 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 16 godzin temu, rubezahl napisał: Jeśli macie zalegające "szkiełka", które nie są już potrzebne - a szkoda wyrzucić: przywieźcie... Czy chodzi koledze o szklanki do piwa (na piwo)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi