rubezahl Opublikowano 21 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 6 godzin temu, quhcik napisał: Czy chodzi koledze o szklanki do piwa (na piwo)? Jurek - szklanki, kufle, pokale. Każde szkło będzie lepsze od plastikowych kubeczków - przecież nasze WYJĄTKOWE! piwa, nie mogą być serwowane w bEle czEm! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9999 Opublikowano 21 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 15 godzin temu, kaczorro napisał: Nie tylo co nie chce co nie może. Do wczoraj nasz wyjazd wisiał na włosku i ..... skład PIKa baardzo bedzie okrojony czyli tylko ja i Mateusz . Miłosz zachorował nam wczoraj i Irmina zostaje z nim w domu. a co do odliczania Tragedia.... Bez Dziadków, bez Irminki... słabo coś z Wami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 22 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Mam parę sztuk które mogę ofiarować tak szanownemu gronu. Więc przywiozę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9999 Opublikowano 22 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 4 godziny temu, quhcik napisał: Mam parę sztuk które mogę ofiarować tak szanownemu gronu. Więc przywiozę. Tylko jak to będą pokale, to umyj porządnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 22 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 No nie przy jedzeniu. przecież niektórzy z tego piją. hi hi hi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerminka Opublikowano 24 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Strasznie żałuję, że nie mogłam być z Wami ;-( To są najfajniejsze dni w ciągu całego roku No ale cóż, mam nadzieję, że następnym razem będzie mi dane spotkać się z Wami Cieszę się, że ciasto, piwo z herbatą i ogórki kiszone smakowały ;-) Pozdrawiam i do zobaczyska :-* rubezahl 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśnia81 Opublikowano 24 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 herbaciane jak herbaciane ale to z chilli dostarczyło niezapomnianych wrażeń :-) bałem się budzić rano ;-) do zobaczyska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczorro Opublikowano 24 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 No i szara nudna rzeczywistość nastała . Na jutro muszę się ogolić bo będę OBROŚNIONY !!!! (mamy kolejny hit spotkania). A co do kameralnego grudniowego to prosiłbym organizatorów o 9-10 grudzień. W pierwszy weekend grudnia mam zjazd i nie wiem nic na temat zajęć (od której do której, itp.). Jeżeli nie da rady to się jakoś dostosujemy. Do zobaczyska przy kolejnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 25 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 13 godzin temu, Jerminka napisał: Strasznie żałuję, że nie mogłam być z Wami Ale małżonek godnie cię zastąpił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 25 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 A tak ogólnie to dzięki za kolejne WSPANIAŁE spotkanie. Basiu twoje sery w domu tylko wyciągnąłem to mi wzięli i nie zjedli, ZŻARLI mi je. Więc octu nawet nie wyciągałem, dopiero jak już byliśmy z żoną sami, dałem jej troszeczkę TROSZECZKĘ skosztować. Nie wiem jak to tam będzie u mnie z czasem w grudniu, ale biorę termin do kalendarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9999 Opublikowano 26 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Jakby ktoś przegapił, to tu są fajne fotki https://drive.google.com/drive/folders/0B9jJhkpvVveta3FrV2ZVeEsxb1U Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerminka Opublikowano 27 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 23 godziny temu, krzysiek9999 napisał: Jakby ktoś przegapił, to tu są fajne fotki https://drive.google.com/drive/folders/0B9jJhkpvVveta3FrV2ZVeEsxb1U Focie super!!! Ech........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczorro Opublikowano 21 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Mam pytanie: Czy piwo uwarzone na jesiennym jest pijalne? bo oprócz "Bosej Sowy" można by było w końcu napić się czegoś innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi