BazylWidzew Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Czy jest ktoś z mazur co by się wymienił piwem ? Bo jak patrzę na mapę to niewiele jest osób z mazur i jeszcze mało aktywne na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robrk Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Jestem z Mrągowa. Z chęcią się wymienię jeśli jest ktoś z okolicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolek86 Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Bede w Kętrzynie w ten weekend moge wziąć jakies moje dwie butelki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robrk Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 W sobotę jestem dostępny i moglibyśmy się wymienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolek86 Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Dam znac, bo bede dość mocno zabiegany w sobotę. Ustawimy sie na priv jak cos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juniorek Opublikowano 9 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Odkopię temat, jestem z okolicy Mikolajek do Mrągowa mam 18km. Może jest ktoś jeszcze w tej okolicy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi