Mordziaty Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Cześć, mam na imię Andrzej i po kilku miesiącach czytania postanowiłem zabrać się do roboty, w związku z czym od wczoraj moja "najpierwsza" warka leży w fermentatorze. Niestety brewkit, ale na więcej nie miałem odwagi, jeszcze! Postanowiłem pierwsze 2 zrobić z puchy a potem... wiadomo Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admiro Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Witam, poczytaj wiki i zrób od razu drugą z zacieraniem, samo zacieranie jest bajecznie proste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Witaj! Zacieranie nie jest takie trudne jak się wydaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Serdecznie witam kolegę z Walii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Witam. Koledzy dobrze piszą Zacieraj jak najszybciej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 I ja witam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Witaj zacieranie,zacieranie i jeszcze raz zacieranie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara6 Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Witam, ja też zaczynałem od brewkitów ale od czegoś trzeba zacząć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi