bnp Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 nie bedę reklamy robił więc na pw gdyby co rób ! już można ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 moze w ten sposób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwak Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Kupowałem w tym sklepie. Z tego co pamiętam to aktywator (przynajmniej wtedy gdy ja kupowałem) był tylko do butelki 1l. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Tak właśnie się mi zdawało. To nie mogła być porcelana tylko plastik przypominający porcelanę. I wzrok i dotyk mnie zawiódł. Tak czy siak do piekarnika już nie wkładam patentów. te pateny od piw koncernowych /z odzysku/ mają porcelanki natomiast te kupione w marketach i sklepach internetowych plastik dotyczy to 0' date='5l przy 0,75l i 1l zauważyłem tylko porcelanki[/quote'] Ja ostatnio wszedłem w posiadanie kartonu butelek po grolshu i zwykle sterylizuje w piekarniku i potem zabezpieczam butelki folią żeby nie sterylizować tego samego dnia co jest rozlew. Zastanawiałem się jak rozwiązać ten problem ichyba skończy się na tym że zdejmę patenty (porcelanę, gumkę i drucik) normalnie wysterylizuje a potem przed rozlewem zamknięcia wygotuje we wrzątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 brałem 2 tygodnie temu 5l dostałem w cenie aktywator w proporcjonalnej ilości. chyba że chodzłio 250ml? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi